Meer licht in uw kas? Dat kan met Anti-Reflex!

Een aantal loonwerkers in Nederland zijn gecertificeerd door Mardenkro om de zo gehete Anti-Reflex coating aan te brengen. Frenken-Tonnaer BV is er daar één van. Anti-Reflex ook wel AR coating genoemd zorg ervoor dat het licht dat normaal door het glas word terug gekaatst ook naar binnen komt. Zo ontstaat er een extra licht opbrengst tot wel 3%! Het voordeel van deze coating is dat in tegenstelling tot de vaste AR-coatings, u gewoon kunt blijven krijten en coaten met andere producten van Mardenkro. Dit levert geen schade op aan de Anti-Reflex coating.

Wij kunnen deze coating opbrengen op de volgende kapmaten 3,20, 4,00, 4,27, 4,50 en 4,80m.

 

Handmatige kasdekreiniging

Is de kas niet of moeilijk bereikbaar voor een van onze machines? Is de rail niet meer geschikt of de vervuiling zo ernstig dat machinale kasdekreiniging niet meer  mogelijk is?
Dan kunnen wij de kas ook handmatig wassen. Dit gebeurt met twee roterende borstels op hoge waterdruk. Hiermee kunnen wij onder de meest lastige omstandigheden uw kas reinigen!

Product gebruik

Wanneer enkel water niet voldoende is om de kas compleet en grondig te reinigen kunnen het glas voor het afspuiten behandelen met een daarvoor geschikt reinigingsmiddel.
Hierin kunt u door ons worden geadviseerd. Wanneer u zelf producten in huis heeft, kunnen wij uiteraard overwegen die te gebruiken, mits deze voldoen aan de eisen.