Uw kas 100% schoon Eigen machinepark en materiaal Leveren reinigings- en schermmiddelen Vrijblijvende bezichtiging op locatie
VOOR TUINBOUWKASSEN

Onze expertise in kas reiniging

Tonnaer BV, gevestigd in Weert, beschikt over een team van ervaren professionals die uw tuinbouwkas professioneel reinigen met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen. Met onze diepgaande kennis van verschillende reinigingsmethoden en een uitgebreide ervaring in sproeiwerkzaamheden, staan we garant voor een grondige reiniging, ongeacht de omvang van uw kas. Van het verwijderen van vuil op het glas en in de goten tot aan het reinigen van het dek en de gevel, we zorgen voor een brandschone kas die klaar is voor optimale plantengroei. 

Benieuwd naar wat wij voor uw kas kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte telefonisch via +316 15 16 40 26 of vul ons contactformulier in. Bij Tonnaer BV staan we klaar om uw kas weer te laten stralen!

Meer informatie

BEKIJK ONZE DIENSTEN

Onze diensten

Kas reiniging en meer

Onze specialistische diensten

Bij Tonnaer BV bieden we een breed scala aan gespecialiseerde reinigingsdiensten voor tuinbouwkassen. Of het nu gaat om het grondig reinigen van het kasdek, het verhuren van machines voor het reinigen van de binnenzijde van uw kasdek, het aanbrengen van krijt- en coatingproducten voor een betere klimaat beheersing, het reinigen van de binnenkant van de kas of het schoonmaken van goten, wij hebben de expertise en middelen om aan al uw reinigingsbehoeften te voldoen. 

Of u nu op zoek bent naar periodiek onderhoud of een eenmalige grondige kas reiniging, ons ervaren team staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Onze diensten

kas schoonmaken machinaal
Professionele kasreiniging

Waarom uw kas schoonmaken door Tonnaer BV?

Bij Tonnaer BV begrijpen we dat een schone kas cruciaal is voor uw gewas en uw bedrijf. Met jarenlange ervaring bieden we betrouwbare kasreinigingsdiensten die gericht zijn op het behouden van een gezond klimaat voor uw planten. Onze toegewijde teamleden zijn experts in het grondig reinigen van alle oppervlakken van uw kas, waardoor vuilophoping en mogelijke problemen worden geminimaliseerd. We begrijpen de unieke behoeften van uw gewassen en streven ernaar om de optimale omgeving te creëren waarin ze kunnen gedijen. Met onze professionele aanpak kunt u erop vertrouwen dat uw kas in goede handen is, waardoor u zich kunt concentreren op het laten groeien van gezonde en productieve gewassen.

  • Uw kas 100% schoon
  • Eigen machinepark en materiaal
  • Leveren reinigings- en schermmiddelen
  • Vrijblijvende bezichtiging op locatie

Vrijblijvende offerte

Kassen reinigen

Kasdekreiniger huren?

Wist u dat het bij Tonnaer BV mogelijk is om diverse soorten kasdekreinigers te huren? Kom in contact en vraag naar de mogelijkheden! Vraag naar de mogelijkheden
Werkgebied

Werkzaam in Noord Brabant, Limburg en Gelderland

Het bedrijfspand van Tonnaer is gelegen op de Graafschap Hornelaan nummer 118 in Weert. Het werkgebied beperkt zich echter niet tot deze regio maar bestrijkt de gehele Benelux als ook grote gebieden in Duitsland.
Map
KOM IN CONTACT

Kas schoonmaken door Tonnaer BV

Een schone kas is van cruciaal belang voor een gezonde gewasgroei en een maximale opbrengst. Het kasdek, de goten en andere oppervlakken kunnen gemakkelijk vuilophoping verzamelen, wat de lichtinval belemmert. Door regelmatig professionele kas reiniging uit te voeren, wordt niet alleen de levensduur van uw kas verlengd, maar worden ook de opbrengst en kwaliteit van uw gewassen geoptimaliseerd. 

Wilt u uw kas ook professioneel laten reinigen en de optimale groei van uw gewassen bevorderen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op via ons contactformulier. Ons team staat klaar om u te helpen uw kas in topconditie te houden, zodat uw gewassen kunnen gedijen en floreren als nooit tevoren.

Kom in contact

Onze beoordelingen

Top bedrijf om mee te werken👍

Sebastian
Partners

Merken waarmee wij samenwerken

Logo Redusol
Logo Lumiforte
Logo van der Waay

Wat kunnen we voor jou doen?

We helpen u graag verder

Francois Tonnaer +31 6 15 16 40 26
Contact
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het