Machinale kasdekreiniging

Voor een optimale reiniging van uw kas beschikken wij over een zeer gevarieerd en modern machinepark. Zo hebben wij traditionele A-wassers met wals borstels, maar ook machines met roterende borstels, zowel in A-formatie als in V-formatie. Kortom, voor ieder kasdek hebben wij de juiste machine om tot een optimaal resultaat te komen.

Voor grondige reiniging kan er altijd gekozen worden voor reiniging met toevoeging van extra schoonmaakproducten. Dit doen wij altijd in overleg met u.

Veelal zijn kassen voorzien van een service rail waardoor het werken met onze machines zeer effectief is, maar ook kassen zonder rail kunnen wij door middel van een degelijk omhang-systeem gewoon effectief wassen, mits de werkplek goed bereikbaar is voor een kraan.

Handmatige kasdekreiniging

Is de kas niet of moeilijk bereikbaar voor een van onze machines? Is de rail niet meer geschikt of de vervuiling zo ernstig dat machinale kasdekreiniging niet meer  mogelijk is?
Dan kunnen wij de kas ook handmatig wassen. Dit gebeurt met twee roterende borstels op hoge waterdruk. Hiermee kunnen wij onder de meest lastige omstandigheden uw kas reinigen!

Product gebruik

Wanneer enkel water niet voldoende is om de kas compleet en grondig te reinigen kunnen het glas voor het afspuiten behandelen met een daarvoor geschikt reinigingsmiddel.
Hierin kunt u door ons worden geadviseerd. Wanneer u zelf producten in huis heeft, kunnen wij uiteraard overwegen die te gebruiken, mits deze voldoen aan de eisen.

kasdekreiniging machine
Top Cleaner

 

kasdekreiniging machine
Safety-Cart Kasdekreiniger